info@vcvamos.be

Zot van voetbal?

In augustus starten wij het nieuwe voetbalseizoen 2023-2024. Wil je zoon of dochter graag voetballen bij de tofste vereniging van de regio? Neem vandaag nog contact op met Sandra of via info@vcvamos.be.

Het lidgeld bedraagt 250 euro (U7 - U12) / 285 euro (U13-U17) en bestaat uit:

  • een opleidingsvergoeding
  • aansluiting bij Voetbal Vlaanderen
  • het kledijpakket
  • training van gediplomeerde en gepassioneerde jeugdtrainers
  • veel sport- en spelplezier

Storten kan op de rekening BE46 8508 2621 1036 van VZW ZANDVOORDE SPORTIEF. Mededeling “lidgeld 23-24 voor voornaam en naam van de speler”. Tijdige betaling van dit lidgeld zorgt voor een tijdige levering van de kledij.

Veel voorkomende vragen

Voor de allerkleinsten organiseert team onderbouw "Sport en Spel". Geboortejaar 2017-2015 is welkom op woensdagmiddag voor een uurtje voetbalplezier. Vanaf geboortejaar 2015 zijn er ploegjes in de gewestelijke competitie.
Het lidgeld hangt af van de leeftijd. Voor de Sport-en-Spel-formule komt dit op 75 euro voor een half jaar. Voor de onderbouw (tem U12) komt het lidgeld op 250 Euro. De middenbouw (U13-U17) betaalt 285 Euro. Er is een kledijpakket inbegrepen in het inschrijvingsgeld.
Nieuwe leden krijgen een basis-trainingspakket inbegrepen in het lidgeld. Extra trainingskledij kan eenvoudig aangekocht worden via de webshop aan een voordelige prijs. Voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn een must. De wedstrijdoutfit wordt door de club verzorgd en gewassen.

Gebruik UiTPAS bij onze sportclub

UiTPAS Oostende is een vrijetijdspas voor iedereen. Met UiTPAS kan je voordelig aan tal van vrijetijdsactiviteiten deelnemen. Vanaf nu kunnen alle kinderen en jongeren t.e.m. 18 jaar hun UiTPAS gebruiken wanneer ze gaan sporten bij onze sportclub. Geef je UiTPAS-nummer door bij inschrijving en spaar UiTPAS-punten als je gaat sporten. Misschien kan je de punten omruilen voor een leuk voordeel bij onze club of bij een andere jeugd,- sport of cultuuractiviteit! Wie een UiTPAS aan kansentarief heeft, krijgt 80% korting op het lidgeld. Je betaalt dus maar 20% van de totale prijs.

Was je afgelopen seizoen ingeschreven bij ons via Sportkans?

Dan kan dat nu via jouw UiTPAS aan kansentarief.

Heb je nog geen UiTPAS?

Een UiTPAS koop je maar één keer aan en is levenslang geldig:

  • Basisprijs: 5 euro
  • UiTPAS met kansentarief: 1 euro. Je betaalt dat bedrag 1 keer. Elk jaar kijken we of je nog altijd recht hebt op een UiTPAS met kansentarief.
  • Kinderen en jongeren tot en met 25 jaar: gratis

Denk je recht te hebben op een UiTPAS aan kansentarief?

Vraag deze aan via: uitpas@oostende.be
059 25 81 41 of 0800 1 8400 (gratis)

Meer informatie over UiTPAS, de verkooppunten en voordelen vind je hier: www.uitinoostende.be